• ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ANEMI HOTEL

Το ANEMI HOTEL, ξενοδοχείο 5 αστέρων, δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει την επιλογή μιας πολυτελούς και ξένοιαστης διαμονής στην Φολέγανδρο, ένα νησί των Κυκλάδων που διατηρεί και σήμερα την αιγαιοπελαγίτικη αυθεντικότητα του, σχεδόν ανέγγιχτη από τη συμβατική τουριστική ανάπτυξη.

Το ξενοδοχείο γοητεύει με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Σχεδιάστηκε από τον Αλέξανδρο Σαμαρά και αποτελείται από 12 ξεχωριστά κτίσματα, με δύο ορόφους το καθένα, που απλώνονται, σε μία έκταση 16 στρεμμάτων πάνω από το λιμάνι του νησιού, -τον Καραβοστάση-, και έχουν όλα θέα προς την θάλασσα. Γύρω από τους κατάλευκους όγκους τους και τους λίθινους τοίχους τους απλώνονται όμορφοι κήποι, με λουλούδια και άλλα φυτά ταιριαστά με τη φύση και το κλίμα του νησιού.

Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί ανασυνθέτουν ειδυλλιακά την αίσθηση λιτότητας και απλότητας που είναι τόσο χαρακτηριστική των Κυκλάδων. Ωστόσο, εκείνο που εκπλήσσει ευχάριστα στο Anemi Hotel είναι ότι όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι του να απολαμβάνουν κάθε σύγχρονη άνεση και αισθητικά ερεθίσματα που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΗΣΙ