• ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΕΜΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ Ένα γήπεδο, με δάπεδο τάρταν, βρίσκεται στη διάθεση των φιλοξενούμενων μας και διαθέτει προβολείς για παιχνίδι και μετά τη δύση του ήλιου. Παρέχονται ρακέτες (για ενήλικες και παιδιά), καθώς και μπαλάκια σε όποιον δεν έχει φέρει στο νησί τον δικό του εξοπλισμό του. Στον ίδιο χώρο οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Μικρό, αλλά λειτουργικό και σε εσωτερικό χώρο, το ANEMI FITNESS CENTER προσφέρει τα απαραίτητα για να διατηρήσει κάποιος σταθερούς τους δικούς του ρυθμούς προπόνησης και κατά το διάστημα των διακοπών του. (διάδρομος, ποδήλατο, ελλειπτικό, multi-γυμναστήριο, πάγκο και dumbells πολλαπλών χρήσεων.)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η παιδική χαρά μας σχεδιασμένη για να προσφέρει πραγματική χαρά στα παιδιά των φιλοξενούμενων μας, έχει κατασκευαστεί ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (EN 1176  TÜV). Eσωτερικός παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους.

ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Όποτε έχουμε αρκετούς, μικρούς  σε ηλικία, φιλοξενούμενους, θα λειτουργεί το «θερινό σινεμά» μας, όπου θα προβάλλουμε παιδικές ταινίες που χαρίζουν κέφι και χαρά. (Οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται στην υποδοχή)

ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Κατόπιν συνεννοήσεως, μπορούμε να οργανώσουμε την φύλαξη βρεφών και παιδιών (η υπηρεσία αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βραδιές με ζωντανή μουσική οργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

AQUA AEROBICS / YOGA / PILATES  Τρεις σπουδαίες επιλογές προγραμμάτων φυσικής άσκησης, βρίσκονται στη διάθεση των φιλοξενούμενων μας το φετινό καλοκαίρι, για να διαλέξουν εκείνοι ό,τι τους ταιριάζει καλύτερα: Yoga, Pilates και Aqua aerobics. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε όλους, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης, δεν απαιτείται να έχουν κάποια προηγούμενη επαφή με την μέθοδο άσκησης που θα ακολουθήσουν. Ας σημειώσουμε επίσης, ότι η προπόνηση γίνεται σε χώρο εξωτερικό, στον καθαρό θαλασσινό αέρα και με το βλέμμα στραμμένο στο καταγάλανο πέλαγος, – κάτι που από μόνο του κάνει την άσκηση ακόμα πιο αναζωογονητική.

Τα Aqua aerobics είναι η αερόβια άσκηση που γίνεται μέσα στο νερό, –κυρίως σε πισίνες-, με πολύ απλά μέσα. Δεν απαιτείται να ξέρει κάποιος κολύμπι. Το πρόγραμμα Aqua aerobics γίνεται πάντα υπό τον ρυθμό μουσικής και προσφέρει παράλληλα τη χαρά του χορού. Η ένταση της προσπάθειας έχει διάφορες διαβαθμίσεις από χαμηλή μέχρι υψηλή.

Το πρόγραμμα Yoga  έχει στόχο να χαρίσει ευλυγισία, καλή ισορροπία και ενδυνάμωση αρθρώσεων και μυώνων, προσφέροντας ταυτόχρονα και την εντυπωσιακή χαλάρωση για την οποία φημίζεται η Yoga. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις από τρεις διαφορετικούς κλάδους της Yoga: την Hatha Yoga, την Ashtanga Yoga, την Iyengar Yoga.

H μέθοδος Pilates ξεκινά από τον έλεγχο της σταθερότητας του κέντρου του σώματος, το οποίο θεωρείται ότι είναι η κοιλιά. Από εκεί προεκτείνονται οι θετικές επιδράσεις της εξάσκησης στην γενικότερη ορθοσωμία, στην αύξηση της κινητικότητας, στην αύξηση της ευλυγισίας, στον έλεγχο της ισορροπίας, στην επίτευξη καλύτερης οστικής πυκνότητας και υγιέστερων αρθρώσεων. Το προτεινόμενο πρόγραμμα Pilates, περιλαμβάνει μόνο ασκήσεις χωρίς όργανα.

Το ξενοδοχείο παρέχει στρώματα yoga στους συμμετέχοντες. Για τα ωράρια των προγραμμάτων, όπως και για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη reception κατά την άφιξη σας στο ANEMI HOTEL.